Zoeken naar deeltijd


deeltijd
In deeltijd Universiteit Leiden.
Chat met een student. De opleiding Kunstgeschiedenis kan ook in deeltijd gevolgd worden. Programma en studielast. Het deeltijdprogramma verschilt alleen in studieduur van het voltijdprogramma. De cursusduur is vierenhalf jaar, waarbij elk jaar een studielast heeft van ongeveer 40 EC.
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
Voltijd, deeltijd of duaal? Studiekeuze123.
Home Wegwijzer Studie Kiezen Wat Is Er Allemaal Mogelijk Voltijd Deeltijd Duaal Wat Is Wat. Voltijd, deeltijd, duaal: wat is wat? Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een opleiding in voltijd, deeltijd of duaal. Maar wat is het verschil?
Finance Control deeltijd voorheen Bedrijfseconomie Hogeschool van Amsterdam.
Met de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens deze studie, ontwikkel jij je inhoudelijk en persoonlijk tot een professional. Door de flexibele opzet en de benodigde inzet kun je de studie goed combineren met je werk en je privéleven. Je bent de regisseur van je eigen studie. Wil je meer weten over deze opleiding en over studeren in deeltijd?
Werkzame beroepsbevolking: deeltijd.
Vooral meer vrouwen en hoogopgeleiden werken in deeltijd. In vergelijking met een jaar eerder is vooral het aantal vrouwen en hoogopgeleiden toegenomen die in deeltijd werken. Tussen het vierde kwartaal van 2015 en het vierde kwartaal van 2016 nam hun aantal met respectievelijk 43 en 46 duizend toe.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam.
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.
Voeding en Diëtetiek deeltijd De Haagse Hogeschool.
Lees meer over. Voor de opleiding. Meld je aan voor deze opleiding GEACCREDITEERDE OPLEIDING. Contact Disclaimer Cookies Sitemap. 2020 De Haagse Hogeschool Alle rechten voorbehouden. Member of UNESCO Associated Schools United Nations Educational, Scientic and Cultural Organization. Deeltijd Associate Degree.
Deeltijds Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Deeltijd. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. De term deeltijds parttime wordt vooral gebruikt ten aanzien van werken. Een deeltijdse functie omvat minder uren dan een voltijdse werkweek met evenwel een minimum aantal werkuren in België 1/3 van een volledige werkweek, 1 in Nederland 12 uur per week om als werkend opgenomen te worden in het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Contacteer ons