Zoeken naar schoonmaak


schoonmaak
schoonmaak kantoren - SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN KANTOREN.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KAN U TERECH BIJ HAZAL CLEANING. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen.
Schoonmaak Levanto.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Levanto Onze klanten. Bouw en renovatie. U bent hier. Op zoek naar de schoonmaak of poets die je nodig hebt. Met meer dan 10 jaar ervaring is Levanto de partner die je nodig hebt om schoon te maken. Al het personeel krijgt een professionele opleiding om jouw kwaliteit te garanderen. Levanto biedt beschermingsmateriaal tegen het coronavirus aan meer info. Bedrijven en organisaties. Bedrijven en organisaties. In Antwerpen en omstreken. Meer info
schoonmaak groothandel
32 vacatures voor Schoonmaak Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
Vind de op-jouw-lijf-geschreven job. Jobs via email. Werken bij ManpowerGroup. U bent hier. Vind je job. 32 vacatures voor Schoonmaak. Resultaten 1 tot 20 van 32. INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS B Internal. 7 dagen online Antwerpen 2000. Met hogedruk en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties. Lees meer
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Schoonmaak: laat je woning onder handen nemen door een professional.
de frequentie waarmee de werken uitgevoerd worden. Daarom doe je er goed aan verschillende offertes op te vragen. Dat kan snel en eenvoudig via onze gratis en vrijblijvende offerteservice! Vergelijk offertes van schoonmaakbedrijven in jouw buurt. Schoonmaakster of schoonmaker gezocht? Via ons netwerk van gespecialiseerde schoonmaakbedrijven kan je met één enkele aanvraag tot 3 offertes voor schoonmaak vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend. Zo vind je makkelijk de poetsfirma met de beste prijs-kwaliteit! Wil je deze interessante informatie delen? Schoonmaak na verbouwing? Laat de lastige klus over aan een pro! Voetjes omhoog na een zware verbouwing: de schoonmaakploeg is daar. Wonen en Interieur. De zomervakantie: het ideale moment om de school op te frissen! Maak de school tijdens de zomervakantie klaar voor 1 september! Bouwen en verbouwen. Je appartement zo snel mogelijk lentefris dankzij deze 5 stappen. Zo snel mogelijk je appartement aan zee proper en richting strand? Wonen en Interieur. Schoonmaakbedrijf geeft schoonmaaktips die je veel tijd zullen besparen. Geen tijd en zin om te poetsen? Lees dan zeker deze tips! Wonen en Interieur. Schoonmaak bedrijven zoeken. in jouw buurt. Bedrijven in jouw provincie. x Veelgestelde vragen.
https://hazalcleaning.be/schoonmaakbedrijf-deurne/
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Trash Roulette gaat strijd aan met zwerfafval. Stedelijk Lyceum Meir in Antwerpen gaat met de Trash" Roulette" de strijd aan met zwerfafval. Een breed experiment om het gedrag van leerlingen te beïnvloeden met een interactieve afvalbak. Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's' Schoonmaak. Gom poetst groen.
schoonmaak groothandel
Liva Schoonmaak Kantoren Residenties Hotels Scholen.
MATERIALEN EN PRODUCTEN. Periodiek Schoonmaak Kantoren. Een proper kantoor of praktijk is een must voor uw bedrijf. Periodiek Schoonmaak Residenties. Het dagelijks of periodiek onderhoud van uw residentie. Periodiek Schoonmaak Parkings. Het dagelijks of periodiek onderhoud van uw parking. Uw partner in schoonmaak! Liva is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Onze teams zijn zeer goed opgeleid en steeds voorzien van gespecialiseerd materiaal en producten. U kan rekenen op een vaste dag, vast uur en vast personeel. Met een regelmatig schoonmaakprogramma, een resultaatgerichte instelling maar bovenal met een flinke dosis ervaring en enthousiasme, reinigen onze teams elke vierkante meter van uw pand. Wij staan garant voor stiptheid, discretie, continue kwaliteit en flexibiliteit. Met de planningsoftware ButtonsforCleaners is onze planning overzichtelijk en hebben wij een optimale administratie en communicatie. Liva heeft alles onder controle!
schoonmaakbedrijfgorrim.nl
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
Binnen Care Expert Cleaning leveren wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan toonaangevende bedrijven binnen onder andere de farmaceutische sector. Wij zorgen ervoor dat de krit. 12 uren geleden. Medewerker schoonmaak avonddienst. Functie Als medewerker schoonmaak bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in ons ziekenhuis burelen, consultaties, verpleegeenheden.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan facilitair schoonmaak: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is.
Bedrijf of hotel schoonmaken Group-f.
Home Professionele schoonmaak en ramen wassen Professionele schoonmaak. Kantoren poetsen, toonzalen schoonmaken, ramen wassen, Professionele schoonmaak is in de juiste handen bij schoonmaakbedrijf Group-f.: Een kraaknet bedrijf of toonzaal is jouw visitekaartje. Een totaalpakket op jouw maat. Duurzame schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen.
Schoonmaak Limas facilities.
Waarom is schoonmaak van uw bedrijf belangrijk? Een nette en opgeruimde werkomgeving is niet alleen aangenaam voor u en uw werknemers, maar bovendien geeft het ook uw klanten een positieve indruk van uw zaak. Group Limas is dé partner voor de periodieke schoonmaak van uw administratieve of commerciële ruimtes.

Contacteer ons