Meer resultaten voor arbocatalogus transport en logistiek


arbocatalogus transport en logistiek
Arbeidsinspectie en de Arbocatalogus Maak uw arbocatalogus compleet!
Daar waar nodig adviseert EVO de branche aan bepaalde relevante aspecten aandacht te besteden. Handreiking Intern transport en Logistiek. De Handreiking Intern transport en Logistiek kan gebruikt worden om een arbocatalogus te maken en in te vullen voor de onderdelen intern transport. Ieder bedrijf heeft hiermee te maken maar niet in iedere arbocatalogus is intern transport en arbeidsveiligheid opgenomen. De Handreiking is geschreven door EVO AWVN en MKB en is een praktische bron voor logistiek managers en veiligheidsdeskundigen voor de opzet van hun arbeidsveiligheidsbeleid. Download Handreiking Intern transport Logistiek. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid moet zorgen voor een vermindering van het aantal arbeidsongevallen met 25%. De Inspectie SZW moet als uitvoerend orgaan hieraan bijdragen.
Arbocatalogus Transport en Logistiek een feit Truckstar.
Inloggen Nog geen account? Home Nieuws Arbocatalogus Transport en Logistiek een feit. Arbocatalogus Transport en Logistiek een feit. Geplaatst op 14 Jun 2012 om 700 uur. Gezond Transport stelt Arbocatalogus samen voor Inspectie SZW. Dat een werkgever moet zorgen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden is een vanzelfsprekendheid. Om er op toe te zien dat zaken ook op de juiste manier werkt de inspectie SZW sinds deze week met een nieuwe Arbocatalogus. Gezond Transport bood eind 2011 de nieuwe Arbocatalogus aan aan de Inspectie SZW voorheen Arbodienst.
Inspectie SZW keurt Arbocatalogus Transport en Logistiek goed Logistiek Totaal.
Home Nieuws Marktnieuws Inspectie SZW keurt Arbocatalogus Transport en Logistiek goed. Inspectie SZW keurt Arbocatalogus Transport en Logistiek goed. 12 juni 2012 26 keer bekeken. De Inspectie SZW voorheen de Arbeidsinspectie heeft de Arbocatalogus Transport en Logistiek goedgekeurd. De Inspectie SZW zal de catalogus gebruiken als referentie bij inspecties in de branche. De Arbocatalogus biedt een overzicht van belangrijke arbeidsrisicos en bijbehorende beheersmaatregelen. Gezond Transport heeft de catalogus samen met werkgevers en werknemers verzameld en ontwikkeld. Ook TLN was als werkgeversorganisatie nauw betrokken bij de ontwikkeling evenals werknemersorganisaties FNV Bondgenoten en CNW Vakmensen.
Arbocatalogus een feit!
De Arbocatalogus Transport en Logistiek is geaccepteerd door de Inspectie SZW voorheen de Arbeidsinspectie. Eind 2011 heeft Gezond Transport de Arbocatalogus aangeboden aan de Inspectie SZW ter goedkeuring. Nu de catalogus geaccepteerd is zal deze door de Inspectie SZW gebruikt worden als referentie bij inspecties in de branche. De Arbocatalogus is een overzicht van belangrijke arbeidsrisicos en bijbehorende beheersmaatregelen. Gezond Transport heeft deze samen met werkgevers en werknemers verzameld en ontwikkeld. De maatregelen zijn op maat voor de sector en toegespitst op de praktijksituatie in transport en logistieke bedrijven.
Transportnieuws Transport Online Arbocatalogus Transport en Logistiek ondertekend.
Vandaag hebben de voorzitters van Transport en Logistiek Nederland FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen bij Gezond Transport in Gouda hun handtekening gezet onder de Arbocatalogus voor de sector Transport en Logistiek. De Arbocatalogus is een overzicht van belangrijke arbeidsrisico's en bijbehorende beheersmaatregelen. Gezond Transport heeft deze samen met werkgevers en werknemers verzameld en ontwikkeld. De maatregelen zijn op maat voor de sector en toegespitst op de praktijksituatie in transport en logistieke bedrijven. Nu de Arbocatalogus ondertekend is wordt deze aangeboden aan de Arbeidsinspectie voor toetsing. Na goedkeuring door de Arbeidsinspectie gebruikt zij de catalogus als referentiekader bij inspecties en projecten in de branche.
Arbocatalogus Transport en Logistiek FNV.
Actief voor de FNV. Arbocatalogus Transport en Logistiek. De Arbocatalogus Transport en Logistiek is geaccepteerd door de Inspectie SZW voorheen de Arbeidsinspectie. Eind 2011 heeft Gezond Transport de Arbocatalogus aangeboden aan de Inspectie SZW ter goedkeuring. Nu de catalogus is geaccepteerd zal deze door de Inspectie SZW worden gebruikt als referentie bij inspecties in de branche. De Arbocatalogus geeft een overzicht van belangrijke gevaren voor veiligheid en gezondheid op het werk. Plus de maatregelen die je kunt treffen om die gevaren op te heffen of te beperken.

Contacteer ons